NEVŞEHİR / AVANOS - Avanos Anadolu Lisesi

WHAT'S FREEDOM? PROJESİ

16-05-2021 WHAT'S FREEDOM?

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Emine Şahinkaya'nın katılım yapmış olduğu '' WHAT'S FREEDOM? '' adlı proje kapsamında çalışmalar Mart ayında başlamıştır. Bu projede, 11-C sınıfından Begüm Burcu KOÇ, Mustafa Emir ULUDAĞ, Mina Ela EMİRAĞAOĞLU, Sudenaz KARAASLAN, Sevgi ER ve Nesrin TEKİN olmak üzere 6 öğrencimiz görev almaktadır.

Bu proje ile, farklı Avrupa ülkelerinden katılan öğrencilerin bir araya gelerek her türlü özgürlük kavramının ele alınması, tartışılması ve bu konuda bireylerin birbirlerinin fikirlerine saygı duyarak yeni fikirler üretmeleri hedeflenmiştir. Yapılan tüm çalışmaların müfredat entegrasyonu içersinde yürütülmesine özen gösterilmektedir.

İspanya, Fransa, Azerbeycan, Romanya ve Türkiye olmak üzere, 5 okulun ortak çalışması olacak olan bu proje ile öğrencilerimiz, hem diğer ülkelerden öğrencilerle iletişim kuracaklar, İngilizce pratik imkanı bulacaklar aynı zamanda Web 2 araçlarını kullanarak ders materyali hazırlamayı öğreneceklerdir. Mart ayında projenin ilk öğrenci buluşmasında öğrencilere proje hakkında bilgiler verilip hedefler anlatıldıktan sonra öğrencilerimiz Web 2 aracı ile proje logosu ve afişi hazırlamışlardır. Yapılan anketle proje logo ve afişi seçilmiştir. Ayrıca 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında da çeşitli etkinlikler gerçekleştirilmiştir. Mayıs ayı içersinde de karışık okul takımları oluşturularak 6 farklı etkinlik grupları ( karikatür çizme , poster oluşturma, şarkı sözü yazma , anket oluşturma , metin yazma ve skeç hazırlama ) oluşturulmuştur.

22-05-2021 22-05-2021
Okul Guruplarımız Oluşturma Çalışması 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Çalışmamız
22-05-2021 22-05-2021

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Poster Çalışması (Begüm Burcu KOÇ)

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Poster Çalışması (Mustafa Emir ULUDAĞ)
22-05-2021  22-05-2021
  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Poster Çalışması (Nesrin TEKİN)   23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Poster Çalışması (Sevgi ER)
22-05-2021
 Öğrencimiz Sevgi ER'in hazırlamış olduğu Logo birinci seçildi.

Türk Bayrağı Yap Boz Çalışması......

Okulumuz ve Azerbeycan  '' WHAT'S FREEDOM? '' projesinde çalışan öğrencilerin Web 2.0 arçalarından BİTMOJİ, VOKİ ve CHATTERPİX araçlarını kullanarak yapmış oldukları öğrenci tanıtım padleti

Okulumuz ve Azerbeycan proje öğrencilerinin tanıtım padleti

Yayın: 22.05.2021 - Güncelleme: 21.09.2023 12:59 - Görüntülenme: 195