NEVŞEHİR / AVANOS - Avanos Anadolu Lisesi

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURULU VE VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILACAKTIR.

Sayın Veli,

2022 – 2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurulu ve Veli Bilgilendirme toplantısı 04 Kasım 2022 Cuma günü saat 14:00 de okulumuz spor salonunda yapılacaktır. Okul ile aile arasında bağları kuvvetlendirmek, öğrencilerimizin okul başarısının artması, geleceğe daha iyi hazırlanmaları için sizlerle fikir alış verişinde bulunmak istiyoruz.

Belirtilen gün ve saatte toplantıya katılımınızı önemle rica ederiz.

Çapan AKKURT

Yayın: 01.11.2022 - Güncelleme: 13.09.2023 12:23 - Görüntülenme: 135